Detenen el president del club d’atletisme de Cambrils com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual

L'home, de 60 anys, ha quedat en llibertat en càrrecs aquest dimecres.

03/12/2022

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 60 anys a Cambrils (Baix Camp) com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual contra menors d’edat. Els agents van arrestar-lo aquest dimarts, després de rebre diverses denúncies d’integrants del club d’atletisme del municipi, on l’home exercia de president i alhora, d’entrenador. El detingut va quedar en llibertat en càrrecs aquest dimecres i se li ha dictat una ordre d’allunyament que li prohibeix acostar-se a menys de 200 metres de les instal·lacions municipals. Els Mossos han obert una investigació sobre els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades