Detecten un tercer sobre explosiu a la base de Torrejón de Ardóz

Un primer sobre va ferir lleument un treballador de l'ambaixada ucraïnesa, i el segon va anar a una empresa d'armes.

01/12/2022

Els sistemes de seguretat de la base aèria de Torrejón de Ardóz han detectat entre les 03h i les 04h d’aquest divendres un sobre sospitós de contenir material explosiu similar als que van arribar aquest dimecres a l’ambaixada ucraïnesa de Madrid –que va causar ferides lleus a un treballador- i a una empresa d’armes de Saragossa. Després d’analitzar el sobre amb raigs X, es va determinar que podria contenir algun tipus de mecanisme al seu interior. Efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil es van desplaçar a la base per assegurar la zona, i segons Interior els investigadors de la Policia ja estan analitzant el sobre, que anava dirigit específicament al Centre de Satèl·lits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...