Una empresa d’armament de Saragossa rep un sobre bomba similar al de l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid

Els artificiers de la Policia Nacional han detonat l'artefacte i s'investiga si hi ha connexió entre els dos fets.
Exterior de la fàbrica Instalaza de Saragossa. / GM

30/11/2022

L’empresa d’armament Instalaza de Saragossa ha rebut aquest dimecres un sobre bomba similar al de l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid, que avui ha causat un ferit de caràcter lleu, segons ha informat el Ministeri de l’Interior. L’enviament a la planta aragonesa s’ha detectat cap a les set de la tarda, i efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil s’hi han adreçat i han desallotjat la fàbrica. Els artificiers de la Policia Nacional han dut a terme una explosió controlada de l’artefacte. Els investigadors analitzen ara el dispositiu detonat i avaluen si hi ha connexions entre aquest succés i el que ha tingut lloc a l’ambaixada ucraïnesa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades