Flash: Una carta bomba fereix un empleat de l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid

El sobre contenia un explosiu cassolà.
Embaixada d'Ucraïna a Madrid. / GM

30/11/2022

Un treballador ha resultat ferit per una deflagració mentre manipulava una carta a l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid, segons han indicat fonts policials. La Policia Nacional ha rebut un avís cap a les 13.00 hores que l’alertava per una deflagració a l’ambaixada. L’explosió s’ha produït quan el treballador manipulava una carta. Segons les mateixes fonts, el treballador estaria ferit lleu i hauria anat a un centre hospitalari pel seu propi peu. La Policia Nacional està investigant els fets, amb participació de la policia científica i la Brigada Provincial d’Informació. Les primeres gestions policials determinen que l’explosiu és de fabricació casolana.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...