Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

La víctima, un home de 58 anys, ha perdut la vida en un foc declarat en una habitació del Zenit Borrell.

26/11/2022

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s’ha declarat a l’habitació d’un hotel a l’Eixample de Barcelona. L’avís del succés s’ha rebut poc després de les 02.00 hores a l’hotel Zenit Borrell, al número 208 del carrer Comte Borrell. El foc s’ha originat en una habitació de la tercera planta, ha mobilitzat 9 dotacions dels Bombers de Barcelona i ha obligat a evacuar preventivament tot l’establiment, on s’hi trobaven unes 80 persones. Les flames han acabat afectant les plantes 3, 4 i 5 de l’edifici. Tres persones han resultat ferides lleus i han estat ateses per cinc dotacions i un comandament del SEM, que no les han hagut de traslladar però a cap centre sanitari.

La vuitantena de persones desallotjades ja han pogut tornar a les seves habitacions, menys sis que han estat reallotjades en un altre hotel de la capital catalana, segons ha detallat l’Ajuntament de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació per esbrinar les causes de l’incendi mortal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...