Iryo farà parada a Tarragona l’estiu vinent i estudia oferir servei des de Lleida “en un futur immediat”

La companyia s'estrena a la línia d'alta velocitat Barcelona-Madrid on oferirà fins a 16 freqüències diàries per sentit.
El primer tren de l'operadora Iryo en realitzar el trajecte a la línia d'alta velocitat Barcelona-Madrid. / Marta Vidal

25/11/2022

Marta Vidal.- Iryo farà parada a Tarragona l’estiu vinent i estudia oferir servei des de Lleida “en un futur immediat”. Així ho ha confirmat el director general de l’operadora, Víctor Bañares, en el primer viatge que la companyia ha fet entre Barcelona i Madrid. A les 07:05 h d’aquest divendres ha sortit de l’estació de Sants un tren d’Iryo en direcció a la capital espanyola, donant així el tret de sortida al trajecte inaugural que posiciona la companyia com a tercer operador d’alta velocitat a l’Estat, junt amb Renfe i Ouigo. Iryo començarà oferint sis viatges diaris entre Barcelona i Madrid, i quatre en sentit invers. Tanmateix, l’objectiu de l’operadora és assolir setze freqüències diàries en els dos sentits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades