Els Mossos investiguen un homicidi ocorregut aquesta matinada a un domicili de Santa Oliva

25/11/2022

Investigació Criminal (DIC) de Mossos d’Esquadra a Tarragona investiguen la mort d’un home de 40 anys al municipi de Santa Oliva (Baix Penedès), informa el cos policial. Segons aquestes fonts, els fets han succeït al voltant de dos quarts de sis de la matinada quan la policia autonòmica ha rebut un avís on se’ls requeria a adreçar-se a un domicili on presumptament hi havia una persona ferida. Quan els agents van arribar al lloc van corroborar els fets i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van certificar la mort violenta de la víctima. La DIC ha obert una investigació per aclarir els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades