La Guàrdia Civil investiga l’aparició del cos d’una dona a la platja del Bogatell de Barcelona

23/11/2022

La Guàrdia Civil investiga l’aparició del cos d’una dona a la platja del Bogatell de Barcelona que ha tingut lloc aquest dimecres cap a dos quarts de sis de la tarda. La policia ha informat que cap a aquella hora ha rebut l’avís del fet, i que el cadàver ha estat recuperat de l’aigua per uns pescadors a la plataforma mar, a la vertical de la platja. El cos estava indocumentat i no presentava signes visibles de violència, segons indica la mateixa font. Ara, a l’espera dels resultats de l’autòpsia, la Guàrdia Civil mira d’esbrinar la identitat de la dona i les possibles causes de la mort.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...