Flash: El restaurant Les Moles d’Ulldecona rep una Estrella Verde de la Guia Michelin

Jeroni Castell ha recollit el reconeixement en una gal·la que es celebra aquesta nit.

22/11/2022

Jeroni Castell i el seu restaurant Les Moles, a Ulldecona, ha rebut una Estrella Verde de la Guia Michelin en la seva edició 2023. El guardó s’ha entregat en una gal·la que s’està celebrant aquesta nit. L’Estrella Verda vol premiar el compromís amb la sostenibilitat en el camp de la gastronomia. És un reconeixement als restaurants que respecten la natura i utilitzen recursos amables amb el medi ambient. Les Moles va ser premiat fa nou anys amb una Estrella, que ha renovat any rere any.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades