Detenen a Brussel·les el tercer presumpte autor de l’assassinat d’una dona en un bingo de Tortosa al setembre

L'arrest s'ha portat a terme mitjançant la Xarxa Europea de Recerca Activa de Fugitius
Entrada principal del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on s'ha produït l'atracament mortal. / Anna Ferràs

20/11/2022

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Policia Federal belga han detingut a Brussel·les el tercer presumpte autor de l’assassinat d’una dona en un bingo de Tortosa el 19 de setembre, segons ha informat la policia catalana a través de les xarxes socials. L’arrestat havia fugit a la ciutat belga, on ha estat detingut mitjançant la Xarxa Europea de Recerca Activa de Fugitius. El mateix dia dels fets els Mossos van detenir cínic persones però finalment tres van quedar en llibertat. L’homicidi va tenir lloc de matinada, quan un grup d’atracadors va assaltar un bingo ubicat a la plaça Corona d’Aragó i van ferir un home i van matar la treballadora d’un tret al cap.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades