Dues persones mortes i una ferida crítica en un xoc entre dos cotxes a la C-35, a Llinars del Vallès

En el que va d'any 146 persones han perdut la vida en accident de trànsit a carreteres catalanes

18/11/2022

Dues persones han mort i una altra ha resultat ferida crítica en un xoc entre dos vehicles que ha tingut lloc aquest divendres al quilòmetre 46,5 de la carretera C-35, en terme municipal de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident minuts després de les cinc de la tarda. Segons la policia, en un dels vehicles viatjaven dues persones i en l’altre quatre. A banda de les dues víctimes mortals i de la ferida crítica, una quarta persona ha resultat ferida lleu i dues més han sofert lesions de gravetat menor. Els quatre ferits han estat traslladats a l’hospital Vall d’Hebron.

Arran de la incidència, que ha tingut lloc en sentit Granollers, s’han activat 7 patrulles dels Mossos d’Esquadra, 5 dotacions dels Bombers i 5 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A les nou de la nit la via continuava tallada.

Amb aquestes dues noves víctimes mortals, en el que va d’any 146 persones han perdut la vida en accident de trànsit a carreteres catalanes.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades