Borràs decideix recusar Barrientos en el judici sobre fraccionament de contractes quan dirigia la ILC

El president del TSJC és el ponent de la sentència
Jesús María Barrientos, atén als mitjans en un recés de la reunió de la Sala de Govern del TSJC. / Laura Cortés

17/11/2022

La presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, ha decidit demanar la recusació del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Jesús María Barrientos, en el judici per fraccionament de contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i han confirmat a l’ACN fonts properes a Borràs. Barrientos és també el ponent de la sentència. El president del TSJC ja va ser recusat en el judici a la Mesa del Parlament presidida per Roger Torrent, i fa pocs dies el Tribunal Suprem va ordenar repetir el de la Mesa del 2017 justament per falta d’imparcialitat de Barrientos i d’un altre magistrat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades