Els Mossos busquen un conductor que ha fugit després de veure’s implicat en un accident amb dos morts a Avinyonet de Puigventós

15/11/2022

Els Mossos estan buscant un conductor que es va donar a la fugida després de veure’s implicat en un accident on dos ocupants d’un turisme van morir. El fet es va registrar aquest dilluns a la nit en un xoc frontal a l’N-260, a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.31 hores per un sinistre al punt quilomètric 41,5 de la citada via. Per causes que s’investiguen, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència de l’accident els dos ocupants d’un dels cotxes van morir. Es tracta del conductor, F.J.A.B., de 54 anys i veí de Figueres; i l’acompanyant davantera, E.B.R., de 63 anys i també veïna de Figueres. El conductor de l’altre vehicle es va donar a la fugida i els Mossos l’estan buscant.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de realitzar tasques d’excarceració de les víctimes, i cinc unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària es va tallar la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la una de la matinada.

Amb aquestes víctimes, són 141 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades