Mor un motorista en un accident a Ulldemolins i quatre persones queden ferides en un xoc a l’àrea del Baix Ebre

La víctima ha patit una caiguda a l'alçada del quilòmetre TV-7004

13/11/2022

Un motorista ha mort aquest diumenge al migdia en un accident de trànsit a la TV-7004, al terme municipal d’Ulldemolins (Priorat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre produït al voltant d’un quart d’una del migdia per motius que encara s’investiguen quan el motorista ha patit una caiguda, a l’alçada del punt quilomètric 3,8. La víctima mortal era el conductor i únic ocupant de la motocicleta. Fins al lloc de l’accident, s’hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 138 les persones que han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Accident al Baix Ebre

D’altra banda, quatre persones han quedat ferides aquest diumenge al matí en un xoc entre dos cotxes dins l’àrea de servei del Baix Ebre a l’AP-7, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 09.34 hores al quilòmetre 317 de l’AP-7, al terme municipal de l’Aldea. Per causes que es desconeixen, s’ha produït una forta topada entre dos vehicles a l’interior de l’àrea de servei, en sentit València. Dels quatre afectats per l’impacte, tres han patit ferides lleus i un altre ferides menys greus, i han estat evacuats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Tres dotacions dels Bombers han treballat en l’accident i en l’excarceració d’un dels ferits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...