Mor un motorista en un accident a Ulldemolins i quatre persones queden ferides en un xoc a l’àrea del Baix Ebre

La víctima ha patit una caiguda a l'alçada del quilòmetre TV-7004

13/11/2022

Un motorista ha mort aquest diumenge al migdia en un accident de trànsit a la TV-7004, al terme municipal d’Ulldemolins (Priorat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre produït al voltant d’un quart d’una del migdia per motius que encara s’investiguen quan el motorista ha patit una caiguda, a l’alçada del punt quilomètric 3,8. La víctima mortal era el conductor i únic ocupant de la motocicleta. Fins al lloc de l’accident, s’hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 138 les persones que han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Accident al Baix Ebre

D’altra banda, quatre persones han quedat ferides aquest diumenge al matí en un xoc entre dos cotxes dins l’àrea de servei del Baix Ebre a l’AP-7, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 09.34 hores al quilòmetre 317 de l’AP-7, al terme municipal de l’Aldea. Per causes que es desconeixen, s’ha produït una forta topada entre dos vehicles a l’interior de l’àrea de servei, en sentit València. Dels quatre afectats per l’impacte, tres han patit ferides lleus i un altre ferides menys greus, i han estat evacuats pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Tres dotacions dels Bombers han treballat en l’accident i en l’excarceració d’un dels ferits.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Un conductor ha estat detingut aquest divendres després d'haver atropellat dues persones al Vendrell (Baix Penedès). Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres de la tarda a la carretera C-31. Els Mossos d'Esquadra han estat informats de l'accident i s'han...