Estabilitzen el foc a la sofrera de Constantí però Protecció Civil segueix pendent del vent per aixecar el confinament

Els Bombers continuen controlant la direcció del fum i apagant palets a la fàbrica d'AFEPASA

07/11/2022

Protecció Civil manté activat el Paseqta de risc químic en fase d’emergència a Constantí i Reus, pendents de l’evolució d’aquest canvi de vent que ha obligat a confinar una zona de masos aïllats de Reus així com l’aeroport. Bombers ha donat l’incendi de la fàbrica de sofre d’AFEPASA per estabilitzat i permet abandonar el polígon de Constantí a les persones que es trobin a les indústries ubicades des del carrer Dinamarca en direcció al municipi, cap al sud. Els Bombers monitoren el fum del foc i fan control de l’àrea d’operacions, on treuen encara palets a l’exterior per apagar-los. També s’està ventilant el fum de les naus afectades. 27 dotacions dels Bombers participen en l’extinció.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...