Estabilitzen el foc a la sofrera de Constantí però Protecció Civil segueix pendent del vent per aixecar el confinament

Els Bombers continuen controlant la direcció del fum i apagant palets a la fàbrica d'AFEPASA

07/11/2022

Protecció Civil manté activat el Paseqta de risc químic en fase d’emergència a Constantí i Reus, pendents de l’evolució d’aquest canvi de vent que ha obligat a confinar una zona de masos aïllats de Reus així com l’aeroport. Bombers ha donat l’incendi de la fàbrica de sofre d’AFEPASA per estabilitzat i permet abandonar el polígon de Constantí a les persones que es trobin a les indústries ubicades des del carrer Dinamarca en direcció al municipi, cap al sud. Els Bombers monitoren el fum del foc i fan control de l’àrea d’operacions, on treuen encara palets a l’exterior per apagar-los. També s’està ventilant el fum de les naus afectades. 27 dotacions dels Bombers participen en l’extinció.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Estabilitzat l’incendi de Gandesa, que ha cremat 2,2 hectàrees

Estabilitzat l’incendi de Gandesa, que ha cremat 2,2 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat sobre les 18.30 hores l'incendi que des d'aquest dissabte al matí crema a la serra de Pàndols, a Gandesa. En declaracions a la premsa, el cap de la regió de les Terres de l'Ebre dels Bombers, Ricard Expósito, ha...

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

Una dona ha perdut la vida aquest matí en l’incendi d’un habitatge unifamiliar situat al número 37 del carrer d’Olesa, a Albinyana (Baix Penedès), segons informen Bombers de la Generalitat. L’avís, rebut a les 07.24 hores del matí, alertava d’un incendi amb almenys...