Flash: Quatre morts i vuit ferits en un atropellament massiu a Torrejón de Ardoz

La policia investiga les causes que han provocat la tragèdia.
112 Comunidad de Madrid

06/11/2022

Quatre persones han perdut la vida aquesta matinada de diumenge en un atropellament massiu que s’ha registrat a una avinguda de Torrejon de Ardoz, informa el 112 de la Comunidad de Madrid. A més de les víctimes mortals, s’hi han registrat també dos ferits greus, altres dos potencialment greus i dos de lleus, segons les mateixes fonts. Efectius del Cuerpo Nacional de Policia investiguen les causes del succés, que s’ha produit a tres quarts de tres de la matinada. Els morts són una dona de 70 anys, tres homes de 40, 60 i 17  anys.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades