Evacuats la vintena de passatgers del tren atrapat en un túnel entre Manlleu i Ripoll

Els afectats s'han desplaçat fins a un autobús situat en una zona propera a les vies.

04/11/2022

La vintena de passatgers d’un tren de la línia R3 de Rodalies que ha quedat atrapat a un túnel entre Manlleu (Osona) i Ripoll per manca d’alimentació elèctrica al tram han estat evacuats, segons ha informat Renfe. Amb l’ajuda dels Bombers els afectats han estat encaminats cap a un autobús situat a una zona pròxima a les vies. En paral·lel, la companyia ferroviària ha establert un servei alternatiu per carretera al trajecte Manlleu-Ripoll.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Descarrila la roda d’un tren a Reus sense causar ferits

Descarrila la roda d’un tren a Reus sense causar ferits

Un tren Intercity que feia el trajecte entre Barcelona i Cadis ha patit el descarrilament d'una roda aquest dilluns al matí a l'intercanviador de la Boella, al terme municipal de Reus. La incidència s'ha produït durant el canvi d'ample de via a les 9.53 hores, segons...