Flash: Piqué deixa el Barça i el futbol

Fotografia d'Arxiu, Oriol Bosch

03/11/2022

Gerard Piqué ha anunciat la seva retirada del futbol i que aquest dissabte serà el seu últim partit al Camp Nou contra l’Almeria, tal com ha explicat en un vídeo a través de les xarxes socials.

En un emotiu clip de 2 minuts en què ha repassat tota la seva trajectòria futbolística des que va arribar a La Masia, el central ha deixat anar una de les notícies de l’any: la retirada del futbol professional. “Vosaltres, culers, m’ho heu donat tot, i ara que els somnis d’aquell nen s’han complert vull dir-vos que és el moment de tancar aquest cercle. Sempre he dit que després del Barça no hi hauria cap altre equip, i així serà. Aquest dissabte serà el meu últim partit al Camp Nou”.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades