Elon Musk planteja acomiadar 3.700 treballadors de Twitter després d’adquirir la plataforma, segons ‘Bloomberg’

El pla afectaria a la meitat de la plantilla i serviria per retallar costos.
MWR

03/11/2022

El nou propietari de Twitter, Elon Musk, planteja acomiadar la meitat de la plantilla de la plataforma després d’adquirir-la. El pla afectaria al voltant de 3.700 persones i tindria com a objectiu retallar costos, segons informa aquest dijous ‘Bloomberg’ citant fonts properes a la qüestió. Per altra banda, el multimilionari sud-africà també té intenció de restringir en bona part la política de teletreball de l’empresa, demanant als empleats que tornin a les oficines i permetent només unes poques excepcions. La informació publicada aquest dijous arriba després que Musk acomiadés els principals executius del grup, una decisió que va prendre un cop va adquirir la plataforma per 44.000 milions de dòlars (44.500 milions d’euros).

A banda d’aquesta polèmica, el també conseller delegat de Tesla va anunciar recentment que vol cobrar vuit dòlars mensuals (prop de 8 euros) als usuaris de Twitter que vulguin disposar del signe blau de verificació per així “lluitar” contra els comptes falsos i el contingut brossa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Google pateix una caiguda d’una hora a nivell mundial

Flash: Google pateix una caiguda d’una hora a nivell mundial

Cap a les nou d'aquesta nit, els serveis de Google han patit una interrupció en alguns països del món, informen diversos mitjans internacionals. Gmail,  Youtube op Google Maps són dos dels serveis que han deixat de funcionar momentàniament. No obstant això,...

UBS compra Credit Suisse per més de 3.000 milions d’euros

UBS compra Credit Suisse per més de 3.000 milions d’euros

Gerard Artigas / Barcelona - El banc suís UBS ha comprat el seu principal competidor financer al país, Credit Suisse, per 3.000 milions de francs, uns 3.010 milions d'euros. L'acord l'ha anunciat en una roda de premsa aquest diumenge el Consell Federal de Suïssa...