Els Mossos investiguen un homicidi a Salou i busquen els autors del fet

01/11/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home aquesta matinada a Salou (Tarragonès). Els fets han passat aquest dilluns cap a les quatre de la matinada, quan els Mossos han rebut l’alerta de la presència d’un cos greument ferit al carrer Valls, prop d’una zona d’oci. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat fins al lloc, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida, segons han detallat els Mossos d’Esquadra. Els cossos policials desconeixen les circumstàncies de la mort i l’autor de l’agressió. El crim l’investiga la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i es troba sota secret de sumari.

El director de l’hotel Salou Beach, Raul Casalini, ha explicat que l’home mort ha caigut davant del seu establiment i que el recepcionista es pensava que estava ebri, ja que venia de la zona d’oci del municipi, a tocar del carrer Valls. Segons ha detallat Casalini, el treballador ha trucat immediatament al 112 quan ha vist que l’individu estava ple de sang. “El noi amb prou feines parlava, nosaltres hem fet la nostra feina trucant als Mossos com més aviat millor. Fins a les nou de matí el carrer ha estat tallat pel dispositiu policial”, ha dit. “No és agradable trobar-se això, és un accident greu per la imatge que volem donar a Salou, de destí de turisme familiar”, ha afegit el responsable hoteler.

L’Emma i la Maria, dues clientes d’aquest hotel, s’han trobat amb el cadàver estès a terra quan tornaven de festa i amb el carrer tallat pels cossos policials i d’emergències. Elles han assegurat que no han vist cap baralla ni situació conflictiva per la zona d’oci durant la matinada d’aquest dimarts. “Estava tot molt tranquil, no hi havia mal ambient, quan hem arribat no enteníem res, i hem dit fins aquí la nit”, han afirmat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades