A presó un home amb antecedents per homicidi per colpejar amb una pedra de grans dimensions a cinc persones a Barcelona

L'atacant té antecedents per homicidi i es trobava en permís de tercer grau. Va intentar robar amb violència als vianants.

01/11/2022

El jutjat d’instrucció 24 de Barcelona ha decidit l’ingrés a presó provisional sense fiança d’un home de 50 anys que va colpejar diverses persones, algunes de les quals amb una roca “considerable” a Barcelona la matinada de dissabte a diumenge. Segons informa el TSJC, la causa està oberta per dos intents de robatori amb violència i per cinc delictes de lesions. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TJSC), el detingut té antecedents per homicidi i es trobava en permís de tercer grau. Els fets van passar a les 5h30 al carrer Balmes i l’home va ser detingut per part dels Mossos d’Esquadra al cap de mitja hora, segons ha confirmat la policia a l’ACN.

Una de les afectades ha explicat a les xarxes socials que l’agressió es va produir quan tornava a casa amb una amiga després d’anar a una discoteca de la zona d’Aribau. En un primer moment, l’atacant va colpejar-la amb una roca a ella. A continuació, i segons el seu relat, va ferir una tercera persona que va intervenir per mirar d’ajudar i que va forcejar amb l’agressor.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades