Els Bombers informen que els morts a l’estampida del Halloween de Seül ja són 146

29/10/2022

La celebració de Halloween ha deixat més de 146 morts a Seül en el que sembla una estampida, on 150 persones han quedat ferides, informa la premsa local, que no descarta que d’entre els ferits s’hagi de lamentar més víctimes mortals. La majoria de les víctimes eren joves de no més de 20 anys i la majoria han mort aixafades i sense poder respirar. L’aparent estampida va tenir lloc al voltant de les 22.22 hora local de dissabte (13.22 GMT de dissabte) a prop de l’Hotel Hamilton, davant de l’estació de metro d’Itaewon. Els Bombers fan una segona cerca de víctimes per la zona, on es fan reanimacions a una trentena de ferits, informa el cos d’emergències.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades