Presó per al detingut a La Jonquera pel robatori a casa del jugador del Real Madrid Karim Benzema

El robatori va tenir lloc el gener passat quan a l'habitatge era buit.
CNP

28/10/2022

El presumpte autor d’un robatori amb força al domicili del jugador del Real Madrid Karim Benzema ha ingressat a la presó de manera preventiva per ordre judicial, segons ha informat el Ministeri de l’Interior. El cop va tenir lloc el gener passat, en un moment en què l’habitatge, situat a la capital espanyola, era buit. La policia ha detingut l’individu la matinada d’aquest dijous a la Jonquera quan, segons el cos de seguretat, es disposava a abandonar l’Estat per la frontera. En la investigació del robatori, la policia va constatar que els autors del delicte s’havien endut “efectes de gran valor econòmic”. Un cop dutes a terme les perquisicions permanents, la Policia Judicial de Madrid va identificar els presumptes autors del robatori.

A l’home detingut la matinada del dijous a la Jonquera li constava una ordre de detenció del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Alcobendas.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades