Detenen el raper Morad pels desordres públics de la setmana passada als Blocs Florida de l’Hospitalet

En el marc dels aldarulls es van cremar dos cotxes i dos contenidors.
El raper Morad, en una imatge d'arxiu, al Sónar Dia. / Jordi Borràs

26/10/2022

El raper Morad ha estat detingut a l’Hospitalet de Llobregat aquest dimecres en relació als desordres públics que hi va haver la setmana passada als Blocs Florida del municipi, segons ha avançat ‘El caso’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts properes al cas. De moment, els Mossos d’Esquadra només indiquen que hi ha hagut una detenció d’un home a l’Hospitalet en relació a aquest fets. En el marc d’aquells aldarulls es van cremar dos cotxes i dos contenidors i, segons la policia, es van llançar objectes contra agents. Mossos i Guàrdia Urbana de l’Hospitalet van obrir una investigació conjunta per esclarir els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts tres homes d'entre 31 i 36 anys per segrestar, amenaçar i robar un altre home a Lleida. L'avís es va rebre a tres quarts de deu de la nit, quan un ciutadà va alertar que acabava de veure un home sortint corrents...