Detenen el raper Morad pels desordres públics de la setmana passada als Blocs Florida de l’Hospitalet

En el marc dels aldarulls es van cremar dos cotxes i dos contenidors.
El raper Morad, en una imatge d'arxiu, al Sónar Dia. / Jordi Borràs

26/10/2022

El raper Morad ha estat detingut a l’Hospitalet de Llobregat aquest dimecres en relació als desordres públics que hi va haver la setmana passada als Blocs Florida del municipi, segons ha avançat ‘El caso’ i ha pogut confirmar l’ACN de fonts properes al cas. De moment, els Mossos d’Esquadra només indiquen que hi ha hagut una detenció d’un home a l’Hospitalet en relació a aquest fets. En el marc d’aquells aldarulls es van cremar dos cotxes i dos contenidors i, segons la policia, es van llançar objectes contra agents. Mossos i Guàrdia Urbana de l’Hospitalet van obrir una investigació conjunta per esclarir els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades