Els Mossos busquen un conductor que ha atropellat un agent al Vendrell i s’ha fugat

Una patrulla ha intentat aturar el vehicle, que ha accelerat i ha envestit un mosso.
Pla de detall de la càmera integrada al frontal d'un dels nous vehicles dels Mossos d'Esquadra presentats al Complex Egara, / Autor: Albert Segura Lorrio

23/10/2022

Els Mossos d’Esquadra estan buscant el conductor d’un turisme que ha envestit un agent del cos al Vendrell. L’atropellament ha tingut lloc sobre les 16.00 hores al carrer Transversal de la capital del Baix Penedès quan una patrulla ha intentat aturar el vehicle. Aleshores el conductor ha accelerat i ha acabat topant amb un dels mossos. Fonts policials han explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que la situació de l’agent no és greu però que ha patit politraumatismes i ha estat traslladat a un centre d’atenció primària (CAP), primer, i després a l’Hospital del Vendrell. L’autor dels fets s’ha donat a la fuga i encara se l’està buscant.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades