Ingressa a presó l’autor d’una temptativa d’homicidi el novembre de 2021 a Vilanova i la Geltrú després de fugir a Lleó

Juntament amb un altre home haurien atacat amb arma blanca dos nois en una baralla fora d'un local d'oci nocturn

22/10/2022

Un home de 25 anys ha ingressat a presó acusat de temptativa d’homicidi el novembre del 2021 a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. L’home va fugir del lloc dels fets i se’l va localitzar en un municipi de la província de Lleó. Els fets van passar la matinada del diumenge 14 de novembre de l’any passat, quan els Mossos van rebre l’avís d’una baralla amb dues persones ferides, a l’entorn d’un local d’oci nocturn. Els agents van localitzar dos joves amb ferides per arma blanca, un de gravetat i l’altre en estat crític, que van ser traslladats amb urgència a l’hospital. Gràcies a les primeres informacions recopilades dels testimonis van comprovar que els presumptes autors dels fets, dos joves, havien fugit en vehicle del lloc.

Un dels dos autors es va presentar voluntàriament al jutjat que instruïa els fets, on se’l va detenir. L’altre presumpte autor i causant de les ferides més greus va marxar del seu domicili habitual. Els agents van aconseguir localitzar-lo i van descobrir que estava vivint en un municipi de la província de Lleó. Després de sol·licitar la col·laboració de la Guàrdia Civil es va comprovar que l’home tenia diversos requeriments judicials pendents de Vilanova i la Geltrú i de Barcelona, i se’l va detenir.

L’arrestat va passar a disposició judicial el divendres 21 d’octubre i el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú va decretar el seu ingrés a presó.

Pel que fa als ferits, un d’ells va necessitar una intervenció quirúrgica i va continuar en estat crític durant setmanes. L’altre va necessitar punts de sutura però va rebre l’alta poques hores després dels fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades