Un incendi en una indústria de Tarragona crema sacs de clorur de calci i obliga a activar la prealerta del Plaseqta

Dos bombers han estat traslladats a l'hospital per picors a ulls, nas i gola i donats d'alta més tard.

18/10/2022

Un incendi en una indústria de Tarragona, Global Talke, al carrer del Plom del polígon Riu Clar,  ha obligat a activar la prealerta del pla d’emergències del sector químic Plaseqta durant la matinada. Els Bombers van rebre l’avís a les 23.09 hores per un foc que afectava sacs de clorur de calci, a l’exterior de la nau. L’Ajuntament de Tarragona ha posat també el seu pla d’acció municipal en prealerta. Dos bombers han resultat ferits lleus, amb picor als ulls, el nas i la gola; i han estat traslladat a l’hospital Joan XXIII, on han estat donats d’alta més tard. Els Bombers han donat per extingit l’incendi a abans de les sis del matí.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...