Un incendi en una indústria de Tarragona crema sacs de clorur de calci i obliga a activar la prealerta del Plaseqta

Dos bombers han estat traslladats a l'hospital per picors a ulls, nas i gola i donats d'alta més tard.

18/10/2022

Un incendi en una indústria de Tarragona, Global Talke, al carrer del Plom del polígon Riu Clar,  ha obligat a activar la prealerta del pla d’emergències del sector químic Plaseqta durant la matinada. Els Bombers van rebre l’avís a les 23.09 hores per un foc que afectava sacs de clorur de calci, a l’exterior de la nau. L’Ajuntament de Tarragona ha posat també el seu pla d’acció municipal en prealerta. Dos bombers han resultat ferits lleus, amb picor als ulls, el nas i la gola; i han estat traslladat a l’hospital Joan XXIII, on han estat donats d’alta més tard. Els Bombers han donat per extingit l’incendi a abans de les sis del matí.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Estabilitzat l’incendi de Gandesa, que ha cremat 2,2 hectàrees

Estabilitzat l’incendi de Gandesa, que ha cremat 2,2 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat sobre les 18.30 hores l'incendi que des d'aquest dissabte al matí crema a la serra de Pàndols, a Gandesa. En declaracions a la premsa, el cap de la regió de les Terres de l'Ebre dels Bombers, Ricard Expósito, ha...

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Albinyana

Una dona ha perdut la vida aquest matí en l’incendi d’un habitatge unifamiliar situat al número 37 del carrer d’Olesa, a Albinyana (Baix Penedès), segons informen Bombers de la Generalitat. L’avís, rebut a les 07.24 hores del matí, alertava d’un incendi amb almenys...