Un incendi en una indústria de Tarragona crema sacs de clorur de calci i obliga a activar la prealerta del Plaseqta

Dos bombers han estat traslladats a l'hospital per picors a ulls, nas i gola i donats d'alta més tard.

18/10/2022

Un incendi en una indústria de Tarragona, Global Talke, al carrer del Plom del polígon Riu Clar,  ha obligat a activar la prealerta del pla d’emergències del sector químic Plaseqta durant la matinada. Els Bombers van rebre l’avís a les 23.09 hores per un foc que afectava sacs de clorur de calci, a l’exterior de la nau. L’Ajuntament de Tarragona ha posat també el seu pla d’acció municipal en prealerta. Dos bombers han resultat ferits lleus, amb picor als ulls, el nas i la gola; i han estat traslladat a l’hospital Joan XXIII, on han estat donats d’alta més tard. Els Bombers han donat per extingit l’incendi a abans de les sis del matí.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades