Mor un conductor en un xoc frontal a Cabra del Camp

En el que va d'any han mort 126 persones en accident de trànsit a les carreteres catalanes.

14/10/2022

El conductor d’un automòbil ha mort aquest divendres a la tarda en un xoc frontal que ha tingut lloc poc abans de les sis de la tarda al quilòmetre 6,3 de la carretera TP-2311, en terme municipal de Cabra del Camp (Alt Camp). Dos vehicles s’han vist involucrats en l’accident, que a banda de la víctima mortal ha deixat tres ferits amb lesions de gravetat menor, la passatgera davantera del mateix turisme del finat i els dos ocupants de l’altre vehicle. Totes tres persones han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar totalment la via, s’han activat 5 patrulles dels Mossos, 4 dotacions dels Bombers i 3 ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Detenen un conductor després d’atropellar dues persones al Vendrell

Un conductor ha estat detingut aquest divendres després d'haver atropellat dues persones al Vendrell (Baix Penedès). Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de tres de la tarda a la carretera C-31. Els Mossos d'Esquadra han estat informats de l'accident i s'han...