Mor un conductor en un xoc frontal a Cabra del Camp

En el que va d'any han mort 126 persones en accident de trànsit a les carreteres catalanes.

14/10/2022

El conductor d’un automòbil ha mort aquest divendres a la tarda en un xoc frontal que ha tingut lloc poc abans de les sis de la tarda al quilòmetre 6,3 de la carretera TP-2311, en terme municipal de Cabra del Camp (Alt Camp). Dos vehicles s’han vist involucrats en l’accident, que a banda de la víctima mortal ha deixat tres ferits amb lesions de gravetat menor, la passatgera davantera del mateix turisme del finat i els dos ocupants de l’altre vehicle. Totes tres persones han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar totalment la via, s’han activat 5 patrulles dels Mossos, 4 dotacions dels Bombers i 3 ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...