Mor Angela Lansbury als 96 anys, protagonista de “S’ha escrit un crim”

11/10/2022

L’actriu Angela Lansbury, coneguda per la sèrie “S’ha escrit un crim” ha mort avui als 96 anys d’edat a Los Angeles (EUA). La seva mort, aquesta matinada, es produeix quan faltaven cinc dies perquè fes 97 anys, va recordar la seva família en un comunicat difós per la revista People. Encara que Lansbury es va convertir en un rostre conegut de la petita pantalla per encarnar la novel·lista Jessica Fletcher a “Murder, She Wrote”, l’actriu va estar nominada fins a tres vegades a l’Óscar per papers de repartiment -“Gaslight” o “The Picture of Dorian Gray”, “The Manchurian Candidate”- i va aconseguir una estatueta honorífica el 2013, concedida per l’Acadèmia de Hollywood.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor Albert Solà, el bisbalenc que assegurava ser fill de Joan Carles I

Mor Albert Solà, el bisbalenc que assegurava ser fill de Joan Carles I

Albert Solà, l'home que assegurava ser l'hereu del rei emèrit, ha mort aquest dissabte a la nit a la Bisbal d'Empordà a l'edat de 66 anys. Als volts de les vuit, va sortir de Can Casadellà, el restaurant de Serra de Daró (Baix Empordà) on treballava, i va anar a casa...

Mor el periodista Jesús Quintero

Mor el periodista Jesús Quintero

El periodista Jesús Quintero, ha mort avui als 82 anys, després de patir durant uns mesos una afecció respiratòria i cardiaca. Conegut per la seva singular manera d'entrevistar i per programes com "El loco de la colina" o "Ratones Coloraos", va néixer a l'agost del...

Mor el periodista i presentador Àngel Casas als 76 anys

Mor el periodista i presentador Àngel Casas als 76 anys

El periodista musical, presentador i humorista Àngel Casas ha mort aquest dissabte als 76 anys, segons ha pogut confirmar l'ACN. Icona televisiva i pioner del 'talk show' a Catalunya, feia anys que arrossegava problemes de salut, que va recollir en la publicació del...