Mor Angela Lansbury als 96 anys, protagonista de “S’ha escrit un crim”

11/10/2022

L’actriu Angela Lansbury, coneguda per la sèrie “S’ha escrit un crim” ha mort avui als 96 anys d’edat a Los Angeles (EUA). La seva mort, aquesta matinada, es produeix quan faltaven cinc dies perquè fes 97 anys, va recordar la seva família en un comunicat difós per la revista People. Encara que Lansbury es va convertir en un rostre conegut de la petita pantalla per encarnar la novel·lista Jessica Fletcher a “Murder, She Wrote”, l’actriu va estar nominada fins a tres vegades a l’Óscar per papers de repartiment -“Gaslight” o “The Picture of Dorian Gray”, “The Manchurian Candidate”- i va aconseguir una estatueta honorífica el 2013, concedida per l’Acadèmia de Hollywood.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...