Mor Angela Lansbury als 96 anys, protagonista de “S’ha escrit un crim”

11/10/2022

L’actriu Angela Lansbury, coneguda per la sèrie “S’ha escrit un crim” ha mort avui als 96 anys d’edat a Los Angeles (EUA). La seva mort, aquesta matinada, es produeix quan faltaven cinc dies perquè fes 97 anys, va recordar la seva família en un comunicat difós per la revista People. Encara que Lansbury es va convertir en un rostre conegut de la petita pantalla per encarnar la novel·lista Jessica Fletcher a “Murder, She Wrote”, l’actriu va estar nominada fins a tres vegades a l’Óscar per papers de repartiment -“Gaslight” o “The Picture of Dorian Gray”, “The Manchurian Candidate”- i va aconseguir una estatueta honorífica el 2013, concedida per l’Acadèmia de Hollywood.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor l’actriu Raquel Welch als 82 anys

Mor l’actriu Raquel Welch als 82 anys

L'actriu nord-americana Raquel Welch, icona sexual de la dècada dels seixanta, ha mort avui als 82 anys després d'una malaltia. La família de Welch va confirmar el decés al portal de les celebritats TMZ i va assegurar que la mort es va produir després que l'actriu...

Mor el director de cinema Carlos Saura

Mor el director de cinema Carlos Saura

El director de cinema Carlos Saura ha mort aquest divendres als 91 anys, segons ha informat l'Acadèmia del Cine, que ha destacat que ha estat "un dels cineastes fonamentals de la història del cinema espanyol". Precisament, Saura havia de rebre aquest dissabte el Goya...

Mor l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

Mor l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

L'escriptor i periodista Josep Maria Espinàs ha mort aquest diumenge als 95 anys, segons han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts properes a l'autor. Nascut a Barcelona el 1927, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una...