L’Ajuntament de Barcelona revoca les multes per incompliment de les normes covid

El consistori retornarà les sancions ja cobrades i informarà del procediment per recuperar els diners.

11/10/2022

L’Ajuntament de Barcelona ha revocat les sancions imposades per l’incompliment de les limitacions i normes dictades per la Generalitat durant la pandèmia. La decisió es va publicar aquest dilluns al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). El consistori ha tancat així els expedients oberts atenent a la sentència del Tribunal Constitucional que estimava parcialment el recurs d’inconstitucionalitat interposat contra preceptes del decret que va declarar l’estat d’alarma i d’altres posteriors, que establien les limitacions i normes. Al text publicat al BOPB s’especifica que es retornaran els imports abonats totals o parcialment i que s’informarà del procediment per poder recuperar aquests diners ja cobrats.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

El president Biden va ser operat d’un càncer de pell fa quinze dies

El president Biden va ser operat d’un càncer de pell fa quinze dies

Joe Biden, president dels Estats Units,  va ser operat fa quinze dies, el 16 de febrer passat,  d'una lesió de la pell que va resultar ser un carcinoma i que va concloure amb èxit, ha informat avui la Casa Blanca. Segons el comunicat del metge Kevin O´Connor, la...