Els Mossos obren una investigació interna per esclarir l’actuació dissabte d’uns agents fora de servei a Barcelona

Els agents asseguren haver estat atacats mentre els presumptes atacants donen una versió contrària, segons 'El Caso'.

11/10/2022

La Direcció General de la Policia ha obert una investigació interna per esclarir els fets en relació amb una actuació d’uns agents fora de servei dissabte passat a Ciutat Vella, segons ha informat el cos policial. Segons publica ‘El Caso’, un grup d’agents dels Mossos fora de servei va ser reconegut per una parella al carrer d’en Roig i van ser increpats i atacats. Segons informa aquest mitjà que consta a l’atestat fet pels policies, la parella els va tirar objectes des d’una finestra, així com aigua i lleixiu. L’home hauria baixat al carrer amb una barra de ferro i va hauria atacat un dels agents, que va resultar ferit lleu. Els policies haurien respost amb l’ús de les defenses –en un dels vídeos es pot veure un d’ells amb la defensa-.

Durant l’actuació, també segons ‘El caso’, els policies van interceptar dos patinets elèctrics al entendre que podien ser robats i a l’espera que l’home acredités si eren seus i com els havia aconseguit.

La versió policial és contradictòria amb la que va donar l’acusat. Ara la Direcció General de la Policia intentarà esclarir què va passar i determinar, si fos necessari, algun tipus de conseqüència.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades