Controlada la incidència a Dow Chemical arran del trencament d’una mànega de vapor d’aigua

Protecció Civil informa que s'ha activat l'alarma interna, sense que l'avaria hagi suposat cap risc per la població.

11/10/2022

L’empresa Dow Chemical ha patit el trencament d’una mànega de vapor d’aigua a les seves instal·lacions, situades al polígon sud de La Canonja (Tarragonès). La companyia ha alertat dels fets al voltant de les 17.05 d’aquest dimarts. Segons Protecció Civil, arran del trencament d’aquest tub s’ha activat l’alarma interna, que ha sonat durant cinc minuts, ja que el vapor fa soroll. L’avaria no ha provocat cap episodi de contaminació ni ha suposat cap risc per la població. La incidència ja està controlada, segons han informat des de Protecció Civil.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

El Govern es ven a Repsol les seves últimes participacions a Petrocat

El Govern es ven a Repsol les seves últimes participacions a Petrocat

El Govern s'ha venut a Repsol les seves últimes participacions a l'operador de carburants Societat Catalana de Petrolis, Petrocat, segons ha avançat el diari 'Ara' i ha pogut confirmar l'ACN. La Generalitat, a través de l'empresa pública Avança, encara controlava el...