Mor Albert Solà, el bisbalenc que assegurava ser fill de Joan Carles I

L'home va patir un infart aquest dissabte a la nit quan acabava d'entrar en un bar de la localitat.

09/10/2022

Albert Solà, l’home que assegurava ser l’hereu del rei emèrit, ha mort aquest dissabte a la nit a la Bisbal d’Empordà a l’edat de 66 anys. Als volts de les vuit, va sortir de Can Casadellà, el restaurant de Serra de Daró (Baix Empordà) on treballava, i va anar a casa a canviar-se. A les 10, entrava a un bar de la localitat que solia freqüentar, Pa i Trago. Una treballadora de l’establiment relata que, abans de patir l’infart, “va entrar alegre com sempre, va demanar una copa de vi a la barra i ja no va arribar a asseure’s a la taula”. De seguida, van trucar al telèfon d’emergències i, tot i que asseguren que “l’ambulància va arribar molt de pressa”, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Solà va escriure un llibre ‘El monarca de la Bisbal’ (Penguin Random House), on aportava proves que, segons defensava, apuntalaven el seu discurs. El bisbalenc assegurava que en el seu expedient d’adopció apareixien les paraules “xumet verd”, un terme que faria referència a ser fill de sang reial. Investigant, va descobrir que tenia una germana a Bèlgica i van interposar conjuntament una demanada de paternitat al Tribunal Suprem, que va ser rebutjada per la inviolabilitat de l’aleshores Rei.

Les xarxes s’han omplert de mostres de condol després de saber-se la notícia.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor el periodista Jesús Quintero

Mor el periodista Jesús Quintero

El periodista Jesús Quintero, ha mort avui als 82 anys, després de patir durant uns mesos una afecció respiratòria i cardiaca. Conegut per la seva singular manera d'entrevistar i per programes com "El loco de la colina" o "Ratones Coloraos", va néixer a l'agost del...

Mor el periodista i presentador Àngel Casas als 76 anys

Mor el periodista i presentador Àngel Casas als 76 anys

El periodista musical, presentador i humorista Àngel Casas ha mort aquest dissabte als 76 anys, segons ha pogut confirmar l'ACN. Icona televisiva i pioner del 'talk show' a Catalunya, feia anys que arrossegava problemes de salut, que va recollir en la publicació del...