Mor Albert Solà, el bisbalenc que assegurava ser fill de Joan Carles I

L'home va patir un infart aquest dissabte a la nit quan acabava d'entrar en un bar de la localitat.

09/10/2022

Albert Solà, l’home que assegurava ser l’hereu del rei emèrit, ha mort aquest dissabte a la nit a la Bisbal d’Empordà a l’edat de 66 anys. Als volts de les vuit, va sortir de Can Casadellà, el restaurant de Serra de Daró (Baix Empordà) on treballava, i va anar a casa a canviar-se. A les 10, entrava a un bar de la localitat que solia freqüentar, Pa i Trago. Una treballadora de l’establiment relata que, abans de patir l’infart, “va entrar alegre com sempre, va demanar una copa de vi a la barra i ja no va arribar a asseure’s a la taula”. De seguida, van trucar al telèfon d’emergències i, tot i que asseguren que “l’ambulància va arribar molt de pressa”, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Solà va escriure un llibre ‘El monarca de la Bisbal’ (Penguin Random House), on aportava proves que, segons defensava, apuntalaven el seu discurs. El bisbalenc assegurava que en el seu expedient d’adopció apareixien les paraules “xumet verd”, un terme que faria referència a ser fill de sang reial. Investigant, va descobrir que tenia una germana a Bèlgica i van interposar conjuntament una demanada de paternitat al Tribunal Suprem, que va ser rebutjada per la inviolabilitat de l’aleshores Rei.

Les xarxes s’han omplert de mostres de condol després de saber-se la notícia.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor l’actriu Raquel Welch als 82 anys

Mor l’actriu Raquel Welch als 82 anys

L'actriu nord-americana Raquel Welch, icona sexual de la dècada dels seixanta, ha mort avui als 82 anys després d'una malaltia. La família de Welch va confirmar el decés al portal de les celebritats TMZ i va assegurar que la mort es va produir després que l'actriu...

Mor el director de cinema Carlos Saura

Mor el director de cinema Carlos Saura

El director de cinema Carlos Saura ha mort aquest divendres als 91 anys, segons ha informat l'Acadèmia del Cine, que ha destacat que ha estat "un dels cineastes fonamentals de la història del cinema espanyol". Precisament, Saura havia de rebre aquest dissabte el Goya...

Mor l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

Mor l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

L'escriptor i periodista Josep Maria Espinàs ha mort aquest diumenge als 95 anys, segons han explicat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) fonts properes a l'autor. Nascut a Barcelona el 1927, es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una...