Mor Albert Solà, el bisbalenc que assegurava ser fill de Joan Carles I

L'home va patir un infart aquest dissabte a la nit quan acabava d'entrar en un bar de la localitat.

09/10/2022

Albert Solà, l’home que assegurava ser l’hereu del rei emèrit, ha mort aquest dissabte a la nit a la Bisbal d’Empordà a l’edat de 66 anys. Als volts de les vuit, va sortir de Can Casadellà, el restaurant de Serra de Daró (Baix Empordà) on treballava, i va anar a casa a canviar-se. A les 10, entrava a un bar de la localitat que solia freqüentar, Pa i Trago. Una treballadora de l’establiment relata que, abans de patir l’infart, “va entrar alegre com sempre, va demanar una copa de vi a la barra i ja no va arribar a asseure’s a la taula”. De seguida, van trucar al telèfon d’emergències i, tot i que asseguren que “l’ambulància va arribar molt de pressa”, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Solà va escriure un llibre ‘El monarca de la Bisbal’ (Penguin Random House), on aportava proves que, segons defensava, apuntalaven el seu discurs. El bisbalenc assegurava que en el seu expedient d’adopció apareixien les paraules “xumet verd”, un terme que faria referència a ser fill de sang reial. Investigant, va descobrir que tenia una germana a Bèlgica i van interposar conjuntament una demanada de paternitat al Tribunal Suprem, que va ser rebutjada per la inviolabilitat de l’aleshores Rei.

Les xarxes s’han omplert de mostres de condol després de saber-se la notícia.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...