Deu morts i vuit ferits en l’explosió en una benzinera al nord-oest d’Irlanda

09/10/2022

Deu persones han mort i vuit van resultar ferides en una explosió ocorreguda divendres en una benzinera al comtat de Donegal, al nord-oest d’Irlanda. Entre les víctimes mortals hi ha quatre homes, tres dones, un noi i una noia adolescents, i una nena petita, mentre continuen les tasques de rescat entre les ruïnes. L’explosió va causar l’esfondrament de part de l’estació de servei i dels apartaments adjacents, causant una gran commoció a la petita població irlandesa de Creeslough, a uns 50 quilòmetres del territori britànic d’Irlanda del Nord.

La policia i els serveis d’emergència continuen desplaçats al lloc dels fets on s’ha establert un cordó de seguretat.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades