Deu morts i vuit ferits en l’explosió en una benzinera al nord-oest d’Irlanda

09/10/2022

Deu persones han mort i vuit van resultar ferides en una explosió ocorreguda divendres en una benzinera al comtat de Donegal, al nord-oest d’Irlanda. Entre les víctimes mortals hi ha quatre homes, tres dones, un noi i una noia adolescents, i una nena petita, mentre continuen les tasques de rescat entre les ruïnes. L’explosió va causar l’esfondrament de part de l’estació de servei i dels apartaments adjacents, causant una gran commoció a la petita població irlandesa de Creeslough, a uns 50 quilòmetres del territori britànic d’Irlanda del Nord.

La policia i els serveis d’emergència continuen desplaçats al lloc dels fets on s’ha establert un cordó de seguretat.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02.00 hores a l'hotel Zenit Borrell, al número 208 del...