Deu morts i vuit ferits en l’explosió en una benzinera al nord-oest d’Irlanda

09/10/2022

Deu persones han mort i vuit van resultar ferides en una explosió ocorreguda divendres en una benzinera al comtat de Donegal, al nord-oest d’Irlanda. Entre les víctimes mortals hi ha quatre homes, tres dones, un noi i una noia adolescents, i una nena petita, mentre continuen les tasques de rescat entre les ruïnes. L’explosió va causar l’esfondrament de part de l’estació de servei i dels apartaments adjacents, causant una gran commoció a la petita població irlandesa de Creeslough, a uns 50 quilòmetres del territori britànic d’Irlanda del Nord.

La policia i els serveis d’emergència continuen desplaçats al lloc dels fets on s’ha establert un cordó de seguretat.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...