Josep Costa abandona el judici al TSJC contra l’antiga Mesa del Parlament i el tribunal estudia ara si suspèn la vista

El procés es pot celebrar sense els acusats però no sense els advocats i Costa es defensa a sí mateix.
L'exvicepresident del Parlament Josep Costa, a la zona de lletrats, durant el judici al TSJC. / Autor: Jordi Borràs

06/10/2022

Pol Solà / Quim Vallès.– L’exvicepresident primer del Parlament Josep Costa ha abandonat aquest dijous al matí el judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra part de l’antiga Mesa del Parlament en considerar que el judici és un “simulacre”. Costa, que es defensa ell mateix, ha dit que no proposa cap prova, no interrogarà a cap testimoni i, per tant, no vol participar del judici. El magistrat Carlos Mir l’ha advertit que no podia deixar sense defensa el seu representat, en aquest cas ell mateix, i ha decretat un recés per acabar de decidir què fan.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades