Un detingut de 89 anys per matar un home de 78 a una residència d’Horta, a Barcelona

05/10/2022

Investigació Criminal dels Mossos han detingut aquesta passada matinada un home de 89 anys, per la seva presumpta relació amb la mort d’un altre de 78, informa el cos policial. Els fets han tingut lloc en una residència pels volts de les 00.30 hores al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona quan un dels homes hauria agredit l’altre. La víctima ha mort poc després. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

Detinguts tres homes per segrestar, amenaçar i robar un home a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimarts tres homes d'entre 31 i 36 anys per segrestar, amenaçar i robar un altre home a Lleida. L'avís es va rebre a tres quarts de deu de la nit, quan un ciutadà va alertar que acabava de veure un home sortint corrents...