Un detingut de 89 anys per matar un home de 78 a una residència d’Horta, a Barcelona

05/10/2022

Investigació Criminal dels Mossos han detingut aquesta passada matinada un home de 89 anys, per la seva presumpta relació amb la mort d’un altre de 78, informa el cos policial. Els fets han tingut lloc en una residència pels volts de les 00.30 hores al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona quan un dels homes hauria agredit l’altre. La víctima ha mort poc després. L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...