Operació antiterrorista de la Guàrdia Civil al Pont de Suert amb detinguts

L'alcalde de la localitat afirma no tenir informació sobre l'operatiu, ordenat directament des de Madrid. Ja s'haurien detinguts.
Imatge d'arxiu d'una operació de la Guàrdia Civil.

03/10/2022

Una operació antiterrorista de la Guàrdia Civil al Pont de Suert aquest dilluns a la nit ha acabat amb un nombre indeterminat de detinguts, segons ha pogut confirmar l’ACN. L’acció, que ha començat a quarts de vuit del vespre, l’han dut a terme una trentena d’efectius del cos de seguretat, que han escorcollat diversos habitatges del nucli antic de la població principalment en un edifici. L’alcalde del municipi, Jose Antonio Troguet, ha explicat a Catalunya Ràdio que els agents han acordonat diversos carrers del nucli antic i han impedit el pas dels veïns. Troguet ha afegit que l’operatiu s’ha ordenat directament des de Madrid.

Des de la Guàrdia Civil de Lleida han confirmat l’operatiu, tot i que no n’han pogut donar més detalls perquè, segons han explicat, la unitat que l’ha dut a terme no pertanyia a la Comandància lleidatana, per bé que alguns dels seus efectiu hi han col·laborat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades