Dos motoristes moren en un xoc frontal amb un cotxe al nucli urbà de Sabadell

Els Mossos han detingut el conductor del turisme després de donar positiu en drogues
Imatge d'arxiu.

02/10/2022

Dos motoristes –conductor i acompanyant- han mort aquest diumenge en un xoc frontal amb un cotxe al nucli urbà de Sabadell. L’avís del sinistre s’ha rebut pels voltants de les 13.15 hores a la carretera de Mollet (B-140). Les dues víctimes mortals, un home de 74 anys i una dona de 61, són veïnes de Cerdanyola del Vallès. Els Mossos han detingut el conductor del turisme implicat en l’accident després de donar positiu en drogues, segons ha informat el consistori de la capital vallesana. Amb aquest accident ja són quatre els motoristes morts aquest cap de setmana a Catalunya: un motorista de 23 anys ha mort aquest matí a la C-31 a Torroella de Fluvià i el conductor de 18 anys d’un ciclomotor va perdre ahir la vida a la GIV-6612 a Llagostera.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades