L’acte d’Arc del Triomf congrega 11.000 persones, segons la Guàrdia Urbana; 60.000 segons el Consell per la República

Carme Forcadell i Marta Rovira reben una xiulada durant la concentració.
Milers de persones participen a la concentració per commemorar el cinquè aniversari de l'1-O a l'Arc de Triomf. / Autor: Jordi Borràs

01/10/2022

La concentració per commemorar el cinquè aniversari de l’1-O a l’Arc de Triomf ha congregat 11.000 persones, segons la Guàrdia Urbana; i 60.000, segons el Consell per la República. ‘Defensem l’1 d’octubre, guanyem la independència’ ha estat el lema de l’acte unitari convocat pel Consell de la República, Òmnium, l’ANC, l’AMI, la Intersindical i la Cambra de Comerç. Els partits independentistes – han participat a la cita, que arriba després de la trencadissa al Govern. La concentració ha començat amb una intervenció de la que fa cinc anys era presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que com Marta Rovira ha rebut una xiulada, i el tancament l’ha fet el llavors president de la Generalitat Carles Puigdemont.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades