Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

El foc ha destruït totalment la casa.
Foto d'arxiu

23/09/2022

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un incendi d’habitatge a Olius (Solsonès) en què una persona ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 03.32h. Immediatament s’han activat 5 dotacions terrestres dels Bombers. El foc, que ha començat per causes que encara no es coneixen, ha destruït totalment una casa de planta baixa més soterrani al carrer del Cadí, al Pi de Sant Just (Olius). A l’interior de la casa, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una dona.

El foc ha quedat controlat a les 04.20h i extingit, 20 minuts més tard. A partir d’aleshores, la tasca dels Bombers ha consistit ha ventilar la zona i a retirar els elements que han quedat inestables, arran de l’incendi. Hores d’ara el servei ja està finalitzat i ja no queda ningú de Bombers al lloc.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...