Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

El foc ha destruït totalment la casa.
Foto d'arxiu

23/09/2022

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un incendi d’habitatge a Olius (Solsonès) en què una persona ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 03.32h. Immediatament s’han activat 5 dotacions terrestres dels Bombers. El foc, que ha començat per causes que encara no es coneixen, ha destruït totalment una casa de planta baixa més soterrani al carrer del Cadí, al Pi de Sant Just (Olius). A l’interior de la casa, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una dona.

El foc ha quedat controlat a les 04.20h i extingit, 20 minuts més tard. A partir d’aleshores, la tasca dels Bombers ha consistit ha ventilar la zona i a retirar els elements que han quedat inestables, arran de l’incendi. Hores d’ara el servei ja està finalitzat i ja no queda ningú de Bombers al lloc.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un mort i un ferit crític en un incendi en un pis de Figueres

Un home 56 anys ha mort i una dona de la mateixa edat ha resultat ferida crítica en un incendi en un pis de Figueres (Alt Empordà). Segons informen els Bombers, els equips d'emergències han rebut l'avís aquest dimecres a les 21.56 hores de la nit. L'incendi afectava...

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un mort en un incendi a un hotel de l’Eixample de Barcelona

Un home de 58 anys i nacionalitat estrangera ha mort aquesta matinada de dissabte en un incendi que s'ha declarat a l'habitació d'un hotel a l'Eixample de Barcelona. L'avís del succés s'ha rebut poc després de les 02.00 hores a l'hotel Zenit Borrell, al número 208 del...