Moren tres motoristes en un accident entre dues motos i un cotxe a Alfés

121 persones han mort aquest any en accident de trànsit a la xarxa viària catalana, 32 de les quals motoristes.
arxiu

22/09/2022

Tres motoristes han mort aquest dijous a primera hora de la tarda en un accident entre les dues motos en què viatjaven i un turisme, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de quatre al quilòmetre 126,5 de la carretera C-12 en terme municipal d’Alfés (Segrià). Les causes de la col·lisió entre el turisme i les dues motocicletes estan sota investigació. A banda de les tres víctimes mortals, dos ocupants del turisme han resultat ferits amb lesions de gravetat menor. Arran de la incidència s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, ha calgut tallar la via en els dos sentits de la marxa. Segons l’SCT, 121 persones han mort en el que va d’any en accident de trànsit a la xarxa viària catalana, 32 de les quals motoristes.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades