El fiscal general de l’Estat nomena Dolores Delgado fiscal de la sala del Militar del Tribunal Suprem

L'exministra de Justícia i exfiscal general de l'Estat està destinada actualment a la Fiscalia de l'Audiència Nacional.

22/09/2022

El fiscal general de l’Estat, Álvaro García Ortiz, ha nomenat l’exministra de Justícia Dolores Delgado fiscal de la Fiscalia Togada -la sala dels assumptes militars- del Tribunal Suprem. García ha presidit el ple del Consell Fiscal, i després de l’audiència preceptiva a l’òrgan consultiu, ha formulat la proposta de Delgado i tretze fiscals més per a càrrecs discrecionals. L’exministra va ingressar a la carrera fiscal el 1990. El 1993 va entrar a formar part de la Fiscalia Especial Antidroga i el 2004 va entrar a la Fiscalia de l’Audiència Nacional, on ha estat fiscal antiterrorista i fiscal coordinadora contra el terrorisme jihadista. També ha estat fiscal general de l’Estat, càrrec que va deixar el juliol passat adduint problemes de salut.

D’altra banda, com a part dels catorze nomenaments, Álvaro García ha proposat Diego Miranda González com a fiscal en cap de la Fiscalia de l’Àrea de Sabadell. Miranda es va incorporar a la Fiscalia de Sabadell el juny del 2006 i actualment exerceix de fiscal en cap en funcions.

Finalment, el fiscal general de l’Estat també ha proposat Gloria García Palomo com a fiscal en cap de la Fiscalia de l’Àrea de Granollers. Va ingressar a la carrera fiscal el 2006 i ha exercit a la Fiscalia de l’Àrea d’Arrecife-Puerto del Rosario i de Granolles, on actualment exerceix com a fiscal en cap.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades