Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos investiguen si es tracta d'un homicidi.

21/09/2022

Els Mossos d’Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l’Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l’avís cap a quarts de tres de la tarda d’aquest dimecres i, fins al lloc dels fets s’ha desplaçat un operatiu policial i d’emergències, a més de la comitiva judicial. De moment els Mossos confirmen la troballa del cadàver i no descarten que sigui una mort violenta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...

Detingudes sis persones per dos atacs homòfobs al Metro de Barcelona

Detingudes sis persones per dos atacs homòfobs al Metro de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana sis persones per atacs homòfobs al Metro de Barcelona. En un cas van detenir cinc persones que haurien insultat i agredit a un jove al Metro de Barcelona a qui van provocar una fractura al nas. La investigació es va...