Detinguda la presumpta autora de la mort d’una altra dona a Reus

L'avís el dona l'arrestada al·legant una caiguda accidental però els investigadors hi veuen indicis de criminalitat
arxiu

21/09/2022

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona com a presumpta autora de la mort violenta d’u-na dona de 85 anys a Reus. A quarts de dues de la matinada els agents han estat requerits per anar a un habitatge del camí Vell de Riudoms on hi havia una persona morta. Segons les primeres informacions hauria patit una caiguda accidental, que li hauria fet perdre la vida. Els Mossos d’Esquadra han explicat que han arrestat la persona que convivia amb la finada i que havia donat l’avís als ser-veis d’emergències com a presumpta autora d’un homicidi, en veure-hi indicis de criminalitat. La investigació es manté oberta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades