Flash: Dispositiu de Mossos en marxa a l’àrea de Barcelona contra una organització relacionada amb un segrest i altres delictes

L'operatiu ha començat a primera hora del matí.

20/09/2022

Els Mossos d’Esquadra han desplegat a primera hora d’aquest dimarts un dispositiu contra una organització relacionada amb un segrest i altres delictes, segons ha informat la policia catalana. El dispositiu s’estaria desplegant en diversos punts de l’àrea metropolitana de Barcelona, segons ha pogut saber l’ACN.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Mor una dona en l’incendi d’un habitatge a Olius

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta passada matinada en un incendi d’habitatge a Olius (Solsonès) en què una persona ha perdut la vida. L’avís ha arribat a les 03.32h. Immediatament s’han activat 5 dotacions terrestres dels Bombers. El foc, que ha...