Flash: Dispositiu de Mossos en marxa a l’àrea de Barcelona contra una organització relacionada amb un segrest i altres delictes

L'operatiu ha començat a primera hora del matí.

20/09/2022

Els Mossos d’Esquadra han desplegat a primera hora d’aquest dimarts un dispositiu contra una organització relacionada amb un segrest i altres delictes, segons ha informat la policia catalana. El dispositiu s’estaria desplegant en diversos punts de l’àrea metropolitana de Barcelona, segons ha pogut saber l’ACN.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...