Detenen cinc persones relacionades amb l’atracament del bingo de Tortosa on ha mort una treballadora per un tret

Un altre home ha resultat ferit greu d'un tret a l'espatlla, tot i que no es tem per la seva vida.
Vianants circulen davant de la façana del bingo de la plaça Corona d'Aragó de Tortosa on s'ha produït l'atracament mortal. / Anna Ferràs

19/09/2022

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda cinc persones vinculades a l’atracament d’aquest dilluns de matinada al Bingo Vali de Tortosa, en el transcurs del qual ha mort una treballadora d’un tret i un client ha resultat ferit greu també per arma de foc. Entre els detinguts hi ha almenys dos homes i una dona, segons han explicat a l’ACN fonts testimonials, i la detenció ha tingut lloc a prop de la Catedral. Les dues víctimes van ser traslladades amb vida a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La treballadora, que va rebre un tret al cap, va morir unes hores després. L’home, ferit per un tret en una espatlla, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives i no es tem per la seva vida, estable dins la gravetat.

L’Ajuntament ha informat posteriorment que les detencions han tingut lloc a l’entorn de l’avinguda Felip Pedrell, amb una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la policia espanyola.

En el decurs de l’actuació, informa el consistori, hi ha hagut unes detonacions que no corresponen a trets, sinó a granades ensordidores que la policia utilitza per atordir les persones que pretén detenir.

També segons l’Ajuntament, els detinguts formarien part d’un grup arribat de fora de la ciutat que podrien estar relacionats amb fets delictius a altres llocs de l’Estat.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha lamentat la mort de la dona i les lesions ocasionades a l’home i ha felicitat els cossos policials per l’actuació “ràpida i diligent”.

Segons fonts consultades per l’ACN, els atracadors van accedir al local vestits de negre i encaputxats. Quan van arribar van ferir l’home i al marxar, just després que la víctima mortal activés l’alarma, li haurien disparat a boca de canó.

Flash: Un mort i un ferit en un atracament amb arma de foc en un bingo de Tortosa

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades