Els Mossos investiguen la mort violenta d’un home a l’Hospitalet de Llobregat

El succés ha passat pels voltants d'un quart de dues de la tarda al carrer al barri de Pubilla Cases.

18/09/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). El succés ha passat pels voltants d’un quart de dues de la tarda d’aquest diumenge al barri de Pubilla Cases. La policia catalana ha estat requerida per tal d’assistir un home al carrer que havia estat víctima d’unes lesions. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la víctima ‘in situ’, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida i, finalment, ha mort a la via pública. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor o autors de l’agressió mortal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...