Els Mossos investiguen la mort violenta d’un home a l’Hospitalet de Llobregat

El succés ha passat pels voltants d'un quart de dues de la tarda al carrer al barri de Pubilla Cases.

18/09/2022

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). El succés ha passat pels voltants d’un quart de dues de la tarda d’aquest diumenge al barri de Pubilla Cases. La policia catalana ha estat requerida per tal d’assistir un home al carrer que havia estat víctima d’unes lesions. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès la víctima ‘in situ’, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida i, finalment, ha mort a la via pública. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar l’autor o autors de l’agressió mortal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis del carrer Puntarró de Campdevànol, al Ripollès, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la...

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos investiguen un homicidi a Sant Adrià del Besòs

Els Mossos d'Esquadra investiguen un homicidi que s'ha produït a última hora del vespre d'aquest dilluns a Sant Adrià del Besòs. Segons ha pogut saber l'ACN, el crim ha passat a la via pública, al barri de la Mina, i la policia catalana està investigant els fets. La...

Detingudes sis persones per dos atacs homòfobs al Metro de Barcelona

Detingudes sis persones per dos atacs homòfobs al Metro de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana sis persones per atacs homòfobs al Metro de Barcelona. En un cas van detenir cinc persones que haurien insultat i agredit a un jove al Metro de Barcelona a qui van provocar una fractura al nas. La investigació es va...