Pujol rep l’alta hospitalària després de patir un ictus aquest dimarts

L’expresident ha evolucionat bé durant aquest setmana després de la intervenció.

17/09/2022

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha rebut ja l’alta hospitalària després de patir un ictus isquèmic aquest dimarts. Pujol ha evolucionat bé durant aquesta setmana després de la intervenció que se li va fer a l’Hospital de Sant Pau, on va ingressar dimarts a les 17.00 hores procedent de l’Hospital de Barcelona. Cap a les 11 hores va començar a tenir dificultats en la parla i això va activar les alarmes. Després de fer-li un TC cranial, se li va fer un tractament endovascular. L’evolució va ser bona, i en les passades hores va iniciar la rehabilitació motora i del llenguatge. Sí que se li ha detectat una lesió a la regió temporal esquerra.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades