Rescaten en estat greu una persona ofegada dins d’un cotxe encallat per la pluja en un pas soterrani a Mataró

Els serveis sanitaris han remuntat el ferit i l'han traslladat a l'hospital de la ciutat

16/09/2022

Els Bombers han rescatat en estat greu un home de 63 anys ofegat dins d’un cotxe que ha quedat encallat per l’acumulació d’aigua de pluja en un pas soterrani de l’N-II a Mataró aquest divendres poc abans de les vuit del vespre. L’afectat ha estat remuntat i traslladat pels serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital del municipi. Després del rescat els Bombers han seguit revisant la zona per assegurar que no hi havia ningú més. La pluja ha assolat amb força aquesta nit el Maresme i en especial Mataró, on s’han acumulat 90 litres per metre quadrat en una hora a la zona del port i s’ha enfonsat un vaixell.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades