La pluja de dimarts provoca filtracions al saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona

La coberta del palau municipal s'està rehabilitant i el ple de divendres es farà al Palau de Congressos.

15/09/2022

El saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona ha patit filtracions d’aigua a causa de la intensa pluja que va caure a la ciutat la matinada de dimarts i durant uns dies no es podrà utilitzar. La coberta del palau municipal s’està rehabilitant i per dur a terme l’actuació s’havia desmuntat també la coberta del saló de plens. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, la sala s’havia impermeabilitzat amb lones de gran resistència, però la forta pluja, el vent i la pedregada va fer que fossin insuficients. Les filtracions que s’han generat a la lona han mullat part de la moqueta del saló i ara caldrà esperar a que s’eixugui. Així, “per una qüestió de salubritat”, el ple previst per aquest divendres es farà al Palau de Congressos.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades